Τόνια Μοροπούλου: Τα μηχανήματα «βραχυκύκλωσαν» στον τάφο του Χριστού

0
18508

Η Τόνια Μοροπούλου, είναι καθηγήτρια του ΕΜΠ, υπεύθυνη για το έργο της αναστήλωσης του Παναγίου Τάφου. Η ίδια ομολογεί πως δεν ανήκει στενά στο χώρο της Εκκλησίας και η πολιτική διαδρομή από την εποχή των γεγονότων του Πολυτεχνείου, την έχει τοποθετήσει στην αριστερά και ιδιαίτερα σ’ εκείνους που είναι επιφυλακτικοί απέναντι στα πνευματικά και υπερκόσμια.

Έτσι λοιπόν, όταν βρέθηκε μπροστά στην επιφάνεια στην οποία εναποτέθηκε το σώμα του Θεανθρώπου κατά την ταφή μετά τη σταύρωση, η κυρία Μοροπούλου δε διστάσε να δηλώσει μπροστά στην κάμερα και σε ζωντανή σύνδεση με το κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης ότι ο Τάφος του Χριστού στα Ιεροσόλυμα είναι ζωντανός. Σημείωσε δε με νόημα ότι κατά τη διάρκεια της μετακίνησης της μαρμάρινης πλάκας από τον Πανάγιο Τάφο, βρέθηκε ένα κομμάτι από την εποχή των Σταυροφόρων κι από κάτω ο βράχος με την κλίνη στην οποία είχε τοποθετηθεί το σώμα του Χριστού.

Σε εκείνο το σημείο ήταν, που τα ειδικά μηχανήματα που είχαν τοποθετηθεί στο ιερό κουβούκλιο…βραχυκύκλωσαν! Υπήρξε πρόβλημα σε όλες τις ηλεκτρομαγνητικές μεθόδους καταγραφής! Τα ευρήματα, όπως είπε η κυρία Μοροπούλου, είναι συγκλονιστικά και επιπρόσθετα η αξία αυτής της ανακάλυψης θα έχει πολλαπλό αντίκτυπο στους Χριστιανούς και όχι μόνο όλου του κόσμου.

Να λοιπόν που τα θαύματα επιμένουν να συμβαίνουν, σε πείσμα εκείνουν που θεωρούν πως η λογική και η επιστήμη μπορούν να καλύψουν τα πάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ