Σύγχρονο θαύμα Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου: Μύρο αναβλύζει από την εικόνα του!

0
1240

Χιλιάδες πιστοί έχουν φτάσει τους τελευταίους μήνες στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Homer Glen του Ιλινόις, προκειμένου να δουν από κοντά τη θαυματουργή εικόνα του αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, από την οποία αναβλύζουν μικρές σταγόνες ευώδους ελαίου.

Οι ενορίτες πιστεύουν ότι το ευώδες υγρό έχει ιαματικές ιδιότητες και πως η καταβολή του είναι ευλογία από τον Θεό.

Το υγρό, το οποίο οι πιστοί πιστεύουν ότι είναι μύρο, βγαίνει από το πρόσωπο και τα φτερά του Ιωάννη του Προδρόμου, έτσι όπως είναι φιλοτεχνημένος στην εικόνα, μαζεύεται κάθε εβδομάδα με ένα κομμάτι βαμβάκι και στη συνέχεια τοποθετείται σε μικρές πλαστικές σακούλες και δίνεται στους πιστούς. Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί πάνω από 5.000 τέτοια μικρά δείγματα…

Οι αναφορές για τις θεραπευτικές ικανότητες του μύρου έχουν διαδοθεί από στόμα σε στόμα στο Σικάγο και τις γύρω περιοχές. Ένας πιστός ο οποίος πήρε ένα μικρό δείγμα από το μύρο και είχε φραγμένη αρτηρία στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε στο γιατρό που τον παρακολουθούσε! Υπάρχουν ακόμη αναφορές, όπως αναφέρει η Chicago Tribune, για θεραπεία πιστών που είχαν καρκίνο: Μόλις ακούμπησαν το θαυματουργό αυτό υγρό που αναβλύζει από την εικόνα, ο καρκίνος εξαφανίστηκε από το σώμα τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ