Η Εκκλησία της Φωκίδας πρόσφερε αίμα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

0
293

Δεκάδες φιάλες αίματος πρόσφερε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου η Εκκλησία της Φωκίδας στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Καθηγούμενος του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος, με τους μοναχούς του, μοναχές, κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και πνευματικά του τέκνα, παρευρέθηκαν εθελοντικά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου πρόσφεραν δεκάδες φιάλες αίματος για τους ασθενείς του ναυτικού νοσοκομείου.

Ο Διευθυντής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Ιωάννης Τσούρας και ο Υποδιευθυντής του Νοσοκομείου Πλοίαρχος (ΥΙ) Βασίλειος Γκούμας υποδέχθηκαν εγκάρδια τον Γέροντα Νεκτάριο και τη συνοδεία του και τους ευχαρίστησαν θερμά για την προσφορά τους, μια προσφορά αγάπης και ζωής προς τους ασθενείς του νοσοκομείου.
 
Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, ο Διευθυντής του Νοσοκομείου πρόσφερε τιμής ένεκεν στον Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη τον θηρεό του Νοσοκομείου, ενώ ο Υποδιευθυντής, αντίστοιχα, πρόσφερε τιμής ένεκεν τον θηρεό του Νοσοκομείου στη Μόνικα μοναχή Καθηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Νεκταρίου και Φανουρίου Τρικόρφου Δωρίδος.
 aimodosia_moulatsiotis2
Πηγή: Freemonks.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ