Τίμιος Σταυρός – Κύπρος: Υποδοχή του Τιμίου Σταυρού και Λειψάνων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και του Αποστόλου Βαρνάβα

0
53
Άγιος Βαρνάβας

Τίμιος Σταυρός – Κύπρος: Στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Συνοικισμού Αγίου Ιωάννου Κάτω Πολεμιδιών με την ευκαιρία της εορτής του θα γίνει υποδοχή του Τιμίου Σταυρού και Λειψάνων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και του Αποστόλου Βαρνάβα.

Στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Συνοικισμού Αγίου Ιωάννου Κάτω Πολεμιδιών με την ευκαιρία της εορτής του Αποστόλου Βαρνάβα ιδρυτού και προστάτου της Εκκλησίας της Κύπρου την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 8:30μ.μ, θα γίνει υποδοχή του Τιμίου Σταυρού και Λειψάνων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και του Αποστόλου Βαρνάβα.

Στη συνέχεια θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Παναγίας ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ και προσκύνηση της εικόνος της Παναγίας που φυλάσσεται στον ναό.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 6:30μ.μ, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Αθανασίου. Στον εσπερινό θα παραστεί και θα μιλήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου γέροντας Εφραίμ.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου το πρωί θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού Αρχιμανδρίτου Ισαάκ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 6:30μ.μ. θα τελεσθεί εσπερινός όπου θα εορτασθεί ο Άγιος Λουκάς Κριμαίας και ακολούθως παράκληση προς τον Τίμιο Σταυρό και τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη.

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου το πρωί θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία. Τα ιερά λείψανα των Αγίων θα παραμείνουν στο ναό για προσκύνηση μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου. Ο ιερός ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 6:30 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ