Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων παρασημοφορεί τον πρωτοπρεσβύτερο π. Νικολάϊ Μπαλασώφ

0
64

Πατριάρχης Ιεροσολύμων: Τον πρωτοπρεσβύτερο του Πατριαρχείου Μόσχας και συνεργάτη του Μακαριώτατου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου π. Νικολάϊ Μπαλασώφ δέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Κατά την επίσκεψη του στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικολάϊ Μπαλασώφ προσέφερε εικόνα της Θεοτόκου στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο. Το εικόνισμα είναι μάλιστα αντίγραφο από εικόνα που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό στον οποίο ο π. Νικολάϊ Μπαλασώφ διακονεί.

Με την ευκαιρία αυτής της επίσκεψης του π. Νικολάϊ Μπαλασώφ στα Ιεροσόλυμα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος παρασημοφόρησε με το παράσημο του Ανωτέρου Ταξιάρχου του Τάγματος των Ιπποτών του Πανάγιου Τάφου τον π. Νικολάϊ Μπαλασώφ.

Η σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων έγινε σε αναγνώριση της συνεργασίας του π. Νικολάϊ Μπαλασώφ με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων καθώς και του ζωηρού ενδιαφέροντος που σταθερά δείχνει για να λυθούν τα θέματα του Πατριαρχείου που ανακύπτουν στην Ρωσία.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικολάϊ Μπαλασώφ από την μεριά του με συγκίνηση ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να συμπαραστέκεται και ο ίδιος και ο Πακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλοςαλλά και να συνεργάζονται με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος έδωσε στον π. Νικολάϊ Μπαλασώφ την ευλογία του για την συνεχιση του έργου του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ