Σεισμός – Λέσβος: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δίπλα στους σεισμόπληκτους

0
117
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Σεισμός: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζήτησε από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» να σταθεί δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων που κατέρρευσαν τα σπίτια τους στη Βρίσα, στο Πλωμάρι και όπου αλλού.

O φιλανθρωπικός οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών βρίσκεται στην  Μυτιλήνη από τη πρώτη στιγμή που άρχισε να μετράει το νησί  πληγές από τον Εγκέλαδο.

Ο Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος  μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός εξέφρασε την αγωνία του και ζήτησε από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» να σταθεί δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων που κατέρρευσαν τα σπίτια τους στη Βρίσα, στο Πλωμάρι και όπου αλλού.

Ακόμη να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης Ερεσού και Πλωμαρίου στη παροχή οποιασδήποτε κοινωνικής παρέμβασης και ουσιαστικής βοήθειας.

Άμεσα ανθρωπιστική βοήθεια δεκάδων τόνων σε τρόφιμα, ρουχισμό και εμφιαλωμένο νερό παραδίδεται από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για την κάλυψη των πρώτων αναγκών ενώ παράλληλα η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» θα καταγράψει τι είδους ανάγκες και προβλήματα έχουν προκύψει σε κατοίκους της Λέσβου.

Ο κ. Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επισκέφθηκε τη Βρίσα και τα χωριά της επαρχίας  Πλωμαρίου, συνομίλησε με κατοίκους που έχουν υποστεί καταστροφικές ζημιές στα σπίτια τους ενώ συγχρόνως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τις τοπικές αρχές, το στρατό και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ερεσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβο.

Σεισμός Λέσβος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ