Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος : Ο Σάκης Ρουβάς η Κάτια Ζυγούλη και ο Ηλίας Ψινάκης τον επισκέφτηκαν

0
165
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για να ζητήσουν την ευλογία του ενόψει του μυστηρίου του γάμου τους.

Λίγο πριν βρεθεί στην Λέσβο για να συμπαρασταθεί στους σεισμόπληκτους ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνάντησε τον Σάκη Ρουβά, την Κάτια Ζυγούλη και τον Ηλία Ψινάκη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο με αφορμή τον επικείμενο γάμο τους προκειμένου  να ζητήσουν την ευλογία του ενόψει του μυστηρίου.

Από την άλλη σε ότι αφορά τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη η συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο είχε να κάνει με θέματα που αφορούν την συνεργασία της Αρχιεπισκοπής με τον Δήμο Μαραθώνα και κυρίως την πλούσια ανθρωπιστική δράση της εκκλησίας η οποία δεν σταματάει στιγμή να συμπαραστέκεται σε όλους όσους έχουν ανάγκες.

Οι δυο τους συζήτησαν βεβαίως και για τα ιδρύματα που κατασκευάζονται από την Αρχιεπισκοπή στην ευρύτερη περιοχή.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Ηλίας Ψινάκης

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό του θαυμασμού που εμπνεέι το έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος πως ο κ. Ψινάκης τόνισε πως είναι εντυπωσιασμένος με τις κοινωνικές δομές της Αρχιεπισκοπής και δήλωσε συμπαραστάτης στο έργο της Εκκλησίας το οποίο συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς με επίκεντρο τον άνθρωπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ