Ορθοδοξία στην Αφρική: Ομαδικές Βαπτίσεις στην Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας & Μαλάουι

0
177
Βάπτιση Μαλάουι

Ορθοδοξία στην Αφρική: Το θαυμαστό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Ζάμπιας και Μαλάουι αποτυπώνεται στα πλήθη που σπεύδουν να νιώσουν ζεστασιά στην στοργική της αγκαλιά.

«Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τά έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος».

Για άλλη μια φορά αισιόδοξα μηνύματα φτάνουν από την Αφρικανική Ήπειρο.

Μηνύματα που δείχνουν πως η προσπάθεια των ορθοδόξων με την βοήθεια του Θεού πιάνει τόπο και η Ορθοδοξία ριζώνει βαθιά και σε εκείνα τα μέρη.

Οι κάτοικοι της Αφρικής διψούν για τον λόγο του Θεού και οι ορθόδοξοι ιεραπόστολοι απέναντι σε τεράστιες δυσκολίες καταφέρνουν έχοντας συμπαραστάτη τους την χάρη του Κυρίου να ολοκληρώνουν την αποστολή τους και να μοιράζουν ελπίδα και χριστιανική αγάπη.

Ακολουθώντας το λόγο του Κυρίου, οι ορθόδοξοι ιεραπόστολοι κηρύττουν, κατηχούν όσους πιστέψουν στο ευαγγέλιο και βαπτίζουν.

Οι ομαδικές ορθοδοξες βαπτίσεις στο Ιεραποστολικό κέντρο Blandair-Μαλάουι γίνονται κάθε μήνα.

Ευχόμαστε, γράφει στο facebook η δραστήρια Ιερά Μητρόπολη Ζάμπιας και Μαλάουι, πλούσια τὴν χάρη καὶ τὴν ευλογία του Θεου σὲ ολους τους νεοφώτιστους ιθαγενείς ,σε αυτούς, βασιζόμαστε για τη διάδοση της Ορθοδοξίας και την αριθμητική αύξηση του ποιμνίου.

Δείτε φωτογραφιές από το συγκλονιστικό έργο απέναντι σε τεράστιες δυσκολίες που κάνει καθημερινά για την Ορθοδοξία το ιεραποστολικό κέντρο Blandair-Μαλάουι

Βάπτιση Μαλάουι Βάπτιση Μαλάουι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ