Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Στο πλευρό των σεισμοπαθών – Τι θα κάνει

0
86
Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Έμπρακτο ενδιαφέρον για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Λέσβου δείχνουν οι Ορθόδοξοι από την Αυστραλία.

Ειδικός δίσκος θα περιαχθεί την επόμενη Κυριακή σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Αυστραλίας αφού εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου κ. Στυλιανού που θα αναγνωσθεί αυτή την Κυριακή καλεί τους πιστούς να σταθούν στο πλευρό των αδελφών τους που έχασαν την περιουσία τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας τονίζει μάλιστα μεταξύ άλλων προς τους πιστούς πως η φιλανθρωπική δράση των Ορθοδοξων είναι διαρκής και υπογραμμίζει:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή μας, οσάκις συμβαίνουν φοβερές ‘θεομηνίες’, προσπαθεί, κατά το μέτρον του δυνατού, να εκφράζει αισθήματα συμπαραστάσεως όχι μόνον με εκτενείς Δεήσεις υπέρ πάντων των εν ανάγκαις ανθρώπων, αλλά και διά περιφοράς Εκτάκτου Δίσκου, εις όλους του Ιερούς ναού μας ανά την Αυστραλίαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας : Επίσκεψη του Τέρενς Κουΐκ (ΦΩΤΟ)
Αυστραλία: Τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ δέχτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός (ΦΩΤΟ)

Η έμπρακτη αυτή βοήθεια αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς οι ανάγκες του νησιού είναι τεράστιες και η κρατική αρωγή δεν δείχνει να μπορεί να καλύψει επαρκώς ούτε τα στοιχειώδη.

Μεγάλη βέβαια είναι και η βοήθεια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που κάνει τεράστιο αγώνα με τα πενιχρά της όμως μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ORTHODOXPLANET.COM: 
Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Στηρίζει γηροκομείο στην Λέσβο με την «Αποστολή»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ