Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος: Στήριξη από το υπουργείο Εξωτερικών

0
146
Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος: Συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη είχε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρος Β’

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κκ Θεόδωρος και με την ευκαιρία ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γ. Αμανατίδης συναντήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών με την Α.Θ.Μ τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρο Β’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας υποδέχτηκε τον εκπρόσωπο της Κόπτικης Εκκλησίας

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία σύμφωνα με τις πηγές του υπουργείου διεξήχθη σε πολύ φιλική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα, ο Μακαριώτατος ανέπτυξε αναλυτικά τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί για την συνδρομή και υποβοήθηση του ποιμνίου του, σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Επανάσταση του 1821: Η άγνωστη συμβολή του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας

Από την πλευρά του, ο Γ. Αμανατίδης επαίνεσε την πολύχρονη και σημαντικότατη προσφορά του Μακαριωτάτου στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία της Αφρικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ORTHODOXPLANET.COM:Πατριαρχείο Αλεξανδρείας: Το συγκλονιστικό αίτημα των ασθενών στο λεπροκομείο του KAZENZE

Ο ίδιος εξέφρασε και την ετοιμότητα του υπουργείου Εξωτερικών να συνεχίσει να ενισχύει το έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας με κάθε πρόσφορο μέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β’: Μήνυμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ