Άγιος Παΐσιος: Σε όλη την Ελλάδα οι πιστοί έκαναν ουρές για την χάρη του Αγίου (ΒΙΝΤΕΟ)

0
445
Παΐσιος

Άγιος Παΐσιος: Εικόνες με χιλιάδες πιστούς να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά καταγράφονται σε όλη την Ελλάδα. Δείτε τι έγινε χτές και σήμερα.

Αγρίνιο: 

Προς τιμήν του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Παϊσίου του Αγιορείτου, τελέσθηκε χθες από τις 8 το βράδυ έως τη 1 τα ξημερώματα σήμερα, αγρυπνία στον προαύλιο χώρο του Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Η Αγρυπνία, τελέσθηκε παρουσία πλήθος πιστών, υπαιθρίως, στον προαύλιο χώρο του Ναού του Αγίου Δημητρίου, μπροστά από το παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου Βραχωρίτη και δίπλα στον πλάτανο, όπου ο Άγιος μαρτύρησε. Σε αυτόν τον πλάτανο, ο Όσιος Γέροντας Παΐσιος καθόταν συχνά και προσευχόταν, ως στρατιώτης στο Αγρίνιο.

Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο στο agrinioreport.com

Αλεξανδρούπολη:

 

Χιλιάδες πιστοί συρρέουν στο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου στην Αλεξανδρούπολη για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Αγίου (δείτε βίντεο στο paisiosekklisaki.blogspot.gr, δείτε και (φωτογραφίες))

Ήπειρος:

Θεσσαλονίκη:

Κοσμοσυρροή επικρατεί χθες και σήμερα στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου.

Χιλιάδες πιστοί προσέρχονται για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Αγίου, η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, ενώ τα λόγια του έχουν καταγραφεί σε δεκάδες βιβλία που έχουν εκδοθεί.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο enikos.gr

Πλατύ Ημαθίας:

Πλήθος πιστών παραβρέθηκε στην Πανηγυρική θεία λειτουργία και το μνημόσυνο μετ’ αρτοκλασίας που τελέσθηκε από τον πατέρα Χρήστο Μιχαηλίδη.

Ο Άγιος Παΐσιος ήταν Καππαδόκης μοναχός που έζησε τον 20αιώνα όπου και έγινε γνωστός σε όλη την οικουμένη για τον βίο, τα έργα του και τα θαύματα του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο emvolos.gr

Χαλκιδική:

Κατά χιλιάδες προσέρχονται οι πιστοί στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή Χαλκιδικής, εκεί όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Γέροντος Παϊσίου, ο οποίος εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου 1994 και ετάφη δίπλα από το ναό του Αγίου Αρσενίου.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό προσέρχονται με ευλάβεια, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Γέροντα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ