Αγία Μαρίνα η θαυματουργή : Συγκλονίζουν οι περιγραφές των πιστών

0
149
Αγία Μαρίνα Κρήτη

Αγία Μαρίνα η θαυματουργή: Αμέτρητα είναι τα θαύματα που κάνει η Αγία Μαρίνα. Οι πιστοί που ζητούν την βοήθεια της τα βίωσαν και Χριστιανοί που τα είδαν και τα άκουσαν τα έκαναν γνωστά.

Οι πιστοί μιλούν για θαύματα σε μικρά παιδιά που ήρθαν στον Ιερό Ναό παράλυτα και έφυγαν υγιέστατα, για οικογένειες που πάνε στην χάρη της να προσκυνήσουν μετά την παρέμβαση της Αγίας που τους απάλλαξε από τον πόνο.

Για την οικογένεια που περπάτησε 37 χιλιόμετρα και πήγαν να ευχαριστήσουν την Αγία και προστάτιδα της οικογένειας τους Μαρίνα. Άφησαν τα τάματα τους, έστρωσαν τα χαλιά στο μικρό ναό, παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία και κοινώνησαν όλη η οικογένεια δοξάζοντας την Αγία που έκαμε καλά την κορούλα τους.

Να και άλλη μια περιγραφή:

«Ήρθε μια κυρία πέρσι, μια καθημερινή, στο μοναστήρι, προκειμένου να προσευχηθεί με βαθειά πίστη στην εικόνα της Αγίας Μαρίνας. Τη ρώτησα αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, διότι έκλαιγε με λυγμούς, και μου απάντησε ότι έρχεται από μακριά και ότι είχε καρκίνο στο μαστό. «Είδα στο ύπνο μου την Αγία Μαρίνα και μου είπε.. έλα στο σπίτι μου και μη φοβάσαι», μου ανέφερε η κυρία. Μετά από κάποιους μήνες ξανάρθε μαζί με τους συγγενείς της και μου είπε ότι δεν έχει τίποτα. Αυτό μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα θαύμα της Αγίας».       

Διαβάστε περισσότερα, αναλυτικά, στην IΕΡΑ ΜΗTΡOΠΟΛH AΡΚAΛOXΩΡIOΥ ΚAΣΤΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ