Προφήτης Ηλίας: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ για το μήνυμα του Προφήτη Ηλία (ΒΙΝΤΕΟ)

0
80
Καστοριά Προφήτης Ηλίας2

Προφήτης Ηλίας: Στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού πόλεως Καστοριάς, στην περιοχή Τσαρδάκι, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Πολλοί Κληρικοί και πλήθος πιστών ανηφόρισε στον Προφήτη Ηλία για να τιμήσουν τον προστάτη των Γουνοποιών και Γουνεργατών και να ζητήσουν την ευλογία του και τη μεσιτεία του στις δύσκολες αυτές ώρες που διέρχεται η Πατρίδα μας.

Σε ενημέρωση της η Ιερά Μητρόπολη σημειώνει πως ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στον Προφήτη Ηλία, ο οποίος είχε πάρα πολλά χαρίσματα από τον Θεό και είναι αυτός που έχει τη δυνατότητα ως κλειδούχος «να ανοίγει και να κλείνει τον ουρανό».

Το μήνυμα που στέλνει σε όλους μας ο Προφήτης Ηλίας, σημείωσε ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, είναι η επιστροφή μας στον Θεό και στην παράδοσή μας. Μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να αλλάξουμε την κοινωνία μας και την Ελλάδα μας ολόκληρη.

Ο Σεβασμιώτατος έκλεισε τον λόγο του ευχόμενος σε όλους τους Ορθοδόξους να μας χαρίσει ο Προφήτης Ηλίας αυτήν την επιστροφή στην πίστη μας και στην παράδοσή μας, μακριά από τη λαίλαπα της αθεΐας και την απιστίας και ταυτόχρονα ευχήθηκε να προστατεύει με την Χάρη του τους Γουνοποιούς και τους Γουνεργάτες, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προφήτης Ηλίας: Ο θαυματουργός βίος του και η αρπαγή του στον ουρανό μέσα σε ανεμοστρόβιλο από τον Κύριο


Καστοριά Προφήτης Ηλίας2 Καστοριά Προφήτης Ηλίας2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ