Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Κύριε Βούτση, τι είσθε; ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ; ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ; ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΣ; ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ; ή ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;»

0
110
Αμβρόσιος

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Με μια ανοιχτή επιστολή του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων απαντά στην επίθεση Βούτση στην Θρησκεία.

Την ανάγκη να μην μείνει άφωνη η Εκκλησία απέναντι στα πυρά που δέχεται επισημαίνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.

Στην ανοιχτή του επιστολή με φανερή οργή για όσα συμβαίνουν ζητά από όλους να πάρουν θέση στις επιθέσεις που δέχεται η Ορθοδοξία.

Δείτε τι λέει ο Σεβασμιώτατος:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

κ.κ. ΠΑΥΛΟΝ

Σεβασμιώτατε,
________Με πολλήν θλίψιν ανέγνωσα την είδηση, ότι ο  κ. Πρόεδρος της Βουλής  των Ελλήνων ωργίσθη καθ’ Υμών, επειδή είπατε, ότι η Βουλή των Ελλήνων ομοιάζει με βόθρο!
________Ούτε επικροτώ, ούτε όμως και αποδοκιμάζω τόν χαρακτηρισμό! Επιθυμώ όμως να Σας βοηθήσω στην Απολογία Σας.   Γι’ αυτό και παρακαλώ πρίν δώσετε μιά οποιαδήποτε απάντηση στον κ. Βούτση να τον ερωτήσετε:
Κύριε Πρόεδρε,
          * Παρακαλώ, γνωρίστε μου σε ποιό χώρο της κατοικίας των οι άνθρωποι πάνε, φορώντας όχι παπούτσια και κάλτσες, αλλά τις ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΤΟΥΣ;  Ασφαλώς στον «καμπινέ» και όχι βέβαια στο σαλόνι του σπιτιού τους!
 * Πως, λοιπόν,  και γιατί δεν διαμαρτυρήκατε, όταν Βουλευτής και Υφυπουργός της Κυβερνήσεώς σας προσήλθε στη Βουλή φορώντας ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ;  Μήπως αυτός ο κύριος υποβίβασε τον θεσμό της Βουλής;
   * Επί πλέον σας ερωτώ: Μήπως τα παρακάτω λόγια σας, χωρίς άλλη επεξεργασία, επιβεβαιώνουν τά λόγια μου; Διότι με δηλώσεις σας είπατε τα εξής φοβερά λόγια:…..
Διαβάστε την συνέχεια στην ιστοσελίδα του Σεβασμιωτάτου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ