ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος αποκαλύπτει τι έγινε στην Βουλή

0
55
Φθιώτιδος Νικόλαος

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο STAR Κεντρικής Ελλάδος μιλάει για την υποδοχή που υπήρξε πριν λίγο καιρό στην Βουλή.

Τον έντονο προβληματισμό του για το αν έχουμε μπεί στην ευθεία να διαχωριστεί ο λαός από την Εκκλησία, να διακόψει το Έθνος από την Εκκλησία και άρα να διαλυθεί η Ελλάς εκφράζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος.

Η Ελλάδα χωρίς την Ορθοδοξία δεν στέκεται, τονίζει.

Είναι η σπονδυλική στήλη της Ελλάδος η Ορθοδοξία.

Ο ϊδιος θυμίζει πως ακόμα και στην Ρωσία που η Ορθοδοξία γνώρισε διώξεις σήμερα τιμάται και οι πιστοί συρρέουν στις εκκλησίες και αναρωτιέται τι συμβαίνει στην πατρίδα μας θυμίζοντας με νόημα και όσα είχε πει ο Κίσινγκερ.

Στην Βουλή γίνονται άλαλα και μπάλαλα

Ο ίδιος παίρνοντας αποστάσεις από τις δηλώσεις άλλων Μητροπολιτών σημειώνει ακόμα την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Βουλή και σημειώνει πως στον λαό πολλοί φοβούνται να αντιδράσουν.

Απολύτως λογικά ρωτά, γιατί οι πολιτικοί που θέλουν να φέρουν τον γάμο ομοφυλοφίλων και να γίνουν Ευρωπαίοι δεν γίνονται Ευρωπαίοι και στα καλά και όχι μόνο «στην διαφθορά και στην ξεφτίλα»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος άλλωστε συνεχώς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όσα έρχονται με απόλυτη βεβαιότητα το επομενο διάστημα.

Σημειώνεται πως στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του Νέου του εν Βουνένοις στο χωρίο Ανθήλη, όπου χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος την Τρίτη 8 Αυγούστου, το απόγευμα κατά τον τελέσθεντα Μέγα Παρακλητικό Κανόνα προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, τονισε μεταξύ άλλων: «Μέρα με τη μέρα εξοβελίζεται  η χριστιανική αγωγή από τα σχολεία κι’ εμείς ρέγχουμε. Είναι καιρός η Ιερά Σύνοδος να αναλάβει τις ευθύνες της έναντι του λαού».

Καταλήγοντας ο Σεβασμιώτατος αφήνει όμως ένα αισίοδοξο μήνυμα αναφέροντας μια προφητική ρήση του Αγίου Παϊσίου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στην ιστοσελίδα του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ