Άγιος Παΐσιος: Συγκλονιστικό θαύμα – Σώθηκε από την εντατική

0
96
Παΐσιος

Άγιος Παΐσιος: Πώς απο εκεί που νοσηλευόταν τραυματίας με ελάχιστες ελπίδες στην εντατική ένας νέος σώθηκε χάρη στην επέμβαση του Αγίου.

Δεν μπορούσε να φανταστεί μια οικογένεια το θαύμα που θα βίωνε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια της με τον τραυματισμό του γιού της οικογένειας.

Τραυματισμό σοβαρό και επικίνδυνο για την ζωή του που προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα.

Ο νέος βρέθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, η γιαγία του μάλιστα τινάχτηκε από τον ύπνο της την ώρα του ατυχήματος ξημερώματα της γιορτής της Αγίας Μαρίνας όταν και έγινε το ατύχημα.

Η γιαγιά του νέου συγκλονισμένη πήγε στην εκκλησία γιατί κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει και ήθελε να προσευχηθεί, γυρίζοντας στο σπίτι έμαθε για το τρακάρισμα.

Για δέκα μέρες πάλευε ο νέος στην εντατική αλλά οι ελπίδες δεν ήταν και πολλές. Οι γιατροί έδιναν βέβαια μάχη όμως τα νέα δεν ήταν ευχάριστα.

Ξημέρωνε του Αγίου Παντελεήμονα και έγινε άλλη μια προσπάθεια για τον νέο και τότε έγινε το θαύμα.

Ο νέος επανήλθε οι γιατροί έκπληκτοι φώναξαν τους γονείς να τον δούν και αυτός το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν το προσευχητάρι.

ο Άγιος Παΐσιος με έσωσε είπε ο νεαρός στον έκπληκτο πατέρα του που άκουσε από τον γιό του να του λέει πως τον συνάντησε να προσεύχεται μέσα σε ένα φώς.

Μάλιστα στην αμφιβολία του πατέρα για το πως γνώρισε τον Άγιο ο νέος είπε.

Τον Άγιο δεν ξέρω; Δεν έχουμε το εικόνισμα του;

Και στην συνέχεια ζήτησε να πάει στο μοναστήρι του Στόμιου στην Κόνιτσα που ξεκίνησε ο Άγιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ