Χανιά: Άστραψε και βρόντηξε παπάς για το όπλο του

0
148
Εικόνα αρχείου

Χανιά: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένας Κρητικός παπάς με αφορμή το ξέσπασμα του για την αφαίρεση του κυνηγετικού του όπλου.

Στο κείμενο του, που αναρτήθηκε και στο τοπικό site Flashnews.gr, ο παπά – Δημήτρης τα βάζει με όσους του πήραν το όπλο το οποίο όπως λέει το κατείχε νόμιμα.

Φυσικά από την χειμαρρώδη ανάρτηση του δεν λείπει και μια μαντινάδα.

Ότι κακό κι’ αν μου συμβεί
δε σκύβω το κεφάλι
είναι περήφανη γενιά
αύτή που μ’έχει βγάλει…

Η κυνηγετική του καραμπίνα σύμφωνα με τον ιερέα έπεσε «θύμα» απόφασης της Ιεραρχίας που θέλησε να του την αφαιρέσει όμως ο ίδιος διαφωνεί σφόδρα και λέει χαρακτηριστικά πως ως απάντηση σε όσους υποστηρίζουν πως δεν συνάδει η ιδιότητα του κληρικού, με την όπλοκατοχή, την όπλοχρησία, και το κυνήγι απαντά δια του ερωτήματος:

«Μήπως Συνάδει η ιδιότητα του Ορθοδόξου κληρικού, με την Παγκοσμιοποίηση – με τον Οικουμενισμό – με την Σιμωνία – η μήπως με την ομοφυλοφιλία;;;;;;;»

Ο παπα-Δημήτρης λέει ακόμα πως «σε όλους τους Εθνικούς αγώνες, οι παπάδες ήταν μπροστά, με τον Σταυρό στο ‘να χέρι, και το Ντουφέκι στ’ άλλο», για να καταλήξει με σκωπτικό ύφος:

«Εσείς που ελύσατε όλα τα προβλήματα της κοινωνίας, με τις αιρέσεις, τις παραθρησκευτικές οργανώσεις, με το ξεπούλημα της πατρίδας, την φτωχοποίηση, – τις αυτοκτονίες, – τις πτωχεύσεις και το κλείσιμο των επιχειρήσεων, τα συσσίτια, το φεύγα των νέων μας στο εξωτερικό, τις προδοσίες κατά του Έθνους κλπ. και τώρα σας έμεινα μόνο εγώ το μεγάλο πρόβλημα και άγκάθι για εσάς.

Το μόνο που καταφέρατε <Άγιοι>, είναι να με κάνετε να βγω στην παρανομία, και να όπλοφορώ ζωσμένος με τα άρματα τα δικά μου, που δεν απαιτείται άδεια άπό κανένα γι’ αυτά παρά μόνο άπό τον Θεό, και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ