Σχολικά είδη για μαθητές που τα έχουν ανάγκη

0
126
ΣΧΟΛΕΙΟ

Σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη συγκεντρώνονται στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Οι μαθητές μπορούν να είναι σίγουροι πως και εφέτος η Εκκλησία θα είναι στο πλευρό τους αλλά και στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη.

Οι οικογένειες τους μπορούν επίσης να υπολογίζουν στην Εκκλησία που δίνει σταθερά, ειδικά τα τελευταία χρόνια της κρίσης, αγώνα για να απαλύνει τις επιπτώσεις της.

Ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Στεφάνου Τρικάλων με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου καλεί και φέτος όλους όσους έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν και χωρίς δεύτερη σκέψη να συμμετέχουν στην εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες αγοράς σχολικών ειδών.

Πέρυσι με την βοήθεια των Πιστών 125 παιδιά στηρίχτηκαν από τις δομές της Εκκλησίας εξασφαλίζοντας τους τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Με καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας μπορούμε όλοι μαζί να συμβάλουμε στο να αποκτήσουν τα παιδιά ουσιαστική στήριξη, έχοντας τα πρώτα αναγκαία σχολικά είδη για μια αξιοπρεπή συμμετοχή στη εκπαιδευτική διαδικασία.

Η συγκέντρωση του σχολικού υλικού θα γίνεται στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων καθημερινά από τις 5:30 μ.μ. έως στις 8:30 μ.μ.

Στηρίζουμε μαζί το δικαίωμα της μάθησης όλων των παιδιών!!!, αναφέρει σχετικό κάλεσμα στο οποίο όλοι αξίζει να δώσουν το παρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ