Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τον επισκέφτηκε η πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη

0
22

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Συζήτηση για τις φιλανθρωπικές δράσεις της Εκκλησίας αλλά και της Ελπίδας είχαν ο Αρχιεπίσκοπος και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Eίχα την χαρά να συναντηθώ με την κ. Βαρδινογιάννη, έναν άνθρωπο που αγαπά όλους τους ανθρώπους, και ανταλλάξαμε απόψεις για το ταξίδι της στην Αμερική, που στόχος ήταν να συναντηθεί με τους ομογενείς και να τους μιλήσει για την Ελλάδα και για την υγεία των παιδιών» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος ενημερώθηκε για τις επαφές τις κ. Βαρδινογιάννη με ομογενείς στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Με την σειρά της η κ. Βαρδινογιάννη ανέφερε: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ κοντά στην ομογένεια και αισθάνθηκα σαν να βρίσκομαι σε μια δεύτερη Ελλάδα, επισκέφθηκα ελληνικά σχολεία και εντυπωσιάστηκα που τα παιδιά μιλούν άπταιστα την ελληνική γλώσσα και σέβονται την Ορθοδοξία και την πατρίδα μας. Σέβονται τις αξίες από τους γονείς και τους προγόνους μας, τις εθνικές και θρησκευτικές εορτές».

Παράλληλα μετέφερε το παράπονο πολλών για το γεγονός ότι κλείνουν αρκετά ελληνικά σχολεία στο εξωτερικό.

«Κάλεσα τα παιδιά να έρθουν το καλοκαίρι στις κατασκηνώσεις μας και τους υποσχέθηκα πως θα είμαι κοντά τους για ό,τι χρειαστούν, πιστεύω ότι μέσα από την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου πολλά παιδιά βρίσκουν στήριξη» κατέληξε η κ. Βαρδινογιάννη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ