Τέρμα στην «εισαγόμενη μόδα» – Απαγόρευση φωτογραφίσεων γάμων σ’ εξωκλήσια

0
57
γάμος

Τέρμα στην απίστευτη και ακατανόητη «μόδα» τον άσεμνων και χυδαίων φωτογραφίσεων με σεξουαλικά υπονοούμενα από νεόνυμφα ζεύγη.

Στον απόηχο του σάλου που έχει ξεσπάσει από την άσεμνη φωτογράφηση ενός ζεύγους Βρετανών έξω από το εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας, η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας Αμμοχώστου δείχνει αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα σε τάξη, προχωρώντας, μάλιστα, σε απαγόρευση των γαμήλιων φωτογραφίσεων έξω από εξωκλήσια, ενώ το περιστατικό έχει καταγγελθεί και στον Γενικό Εισαγγελέα.

Σε σημερινή του αυστηρή επιστολή, την οποία αποστέλλει προς τους τέσσερις Δημάρχους της Μητροπολιτικής περιφέρειας Κωνσταντίας Αμμοχώστου, ο Μητροπολίτης Βασίλειος προειδοποιεί πως από τούδε και στο εξής θα λαμβάνονται δραστικά μέτρα για αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, τους τελευταίους μήνες έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις η τάση όπου ξένα ζευγάρια που τελούν πολιτικό γάμο στην Κύπρο, να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο «γαμήλιες» φωτογραφίες με πρόστυχες σκηνές, με μία μάλιστα από αυτές να έχει τραβηχτεί έξω από το εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στην ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Κύπρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ