Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο Δημήτρειο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης

0
14

Στο Δημήτρειο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης  βρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και η πρόεδρος του ΕΛΠΙΔΑ κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ήταν μια ακόμα ευκαιρία να αναδειχθεί το εξαίρετο έργο της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για αυτό και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του ΕΛΠΙΔΑ έδωσε συγχαρητήρια και δήλωσε παρούσα σε ανάλογες πρωτοβουλίες.

Οι δυο καλεσμένοι στο Δημήτρειο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Μαριάννα Βαρδινογιάννη,  με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων, μοίρασαν δώρα στα παιδιά και στην συνέχεια γευμάτισαν μαζί τους.

Το Δημήτρειο παρέχει μετά το σχολείο προγράμματα σε 60 παιδιά, δημοτικού και γυμνασίου, ηλικιών 6-12 ετών.

Παρέχει μαθησιακές ευκαιρίες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους και προσφέρει καινοτόμες δημιουργικές δραστηριότητες, που εμπλουτίζουν και συμπληρώνουν τα κλασικά μαθητικά προγράμματα.

Ζωγραφική, ρυθμική γυμναστική και παραδοσιακοί χοροί, μουσική, χορωδία, κατασκευές, κηπουρική, αγιογραφία, μικροϋφαντική και θεατρικό παιχνίδι είναι μερικά από τα τμήματα της δημιουργικής απασχόλησης που λειτουργούν στο Κέντρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ